Cart 0

Verdens nemmeste
tjek ud- og online-betalingssystem

Fra webshop-varekurv
til gennemført ordre
på kun 3 sekunder

 
 
bg01.jpg
 

Fremtidens betalingsløsning
– til både mobil og desktop

Monopay sparker gang i dit mobilsalg

To ud af tre onlineshoppere bruger deres mobil til at søge efter varer online – men kun et ud af tre onlinekøb sker via en mobil. Alt for mange onlineshoppere springer fra undervejs i købsprocessen på grund af besværlige og unødigt lange tjek ud- og bestillingsprocesser – især hvis de handler via en mobil.

Det skaber det såkaldte “M-commerce gap”, hvor et stigende antal potentielle kunder tabes på gulvet – til gene for både kunder og webshops.

Monopay lukker M-commerce-hullet ved at lade brugerne gennemføre deres bestillinger på 3 sekunder fra deres mobil– eller hvilken som helst anden enhed – og det kan ses direkte på din konverteringsrate.Fordele for merchants

Få flere kunder og tjen flere penge

Monopay øger konverteringen markant i forhold til traditionelle tjek-ud og betalingsflows. Det giver flere kunder i butikken, og du tjener flere penge på de eksisterende brugere.


Integration med din webshop/CMS

Uanset om du benytter en førende webshop/CMS-platform eller har udviklet din egen løsning, så kan vi hjælpe dig, med at komme i gang med at tage imod betaling med Monopay.


Mere sikkerhed og mindre svindel

Monopay tager sikkerhed meget seriøst. Vores systemer efterlever alle gældende regler og certificeringer for dataoverførsel og -opbevaring, så du kan sove roligt om natten. Læs mere …


Visa/Dankort og MasterCard

Kom hurtigt i gang med at tage imod betaling med VisaDankort, Visa, Visa Debit, Visa Electron, MasterCard, MasterCard Debit og Maestro.


Priser der er til at forstå

Vores alt-i-en-løsning er simpel og din pris afhænger af din omsætning. Ingen underlige gebyrer – og samme pris på både danske og udenlandske kort.


Få hjælp og kom godt fra start

Få hjælp til implementering af Monopay i dit system og gratis rådgivning om, hvordan du kan optimere brugervenligheden i din webshop. 


 
 
De nye generationer af forbrugere tjekker deres mobil 200 gange om dagen og forventer at kunne handle når som helst og hvor som helst.
– Det kan de med Monopay
— karol Fuks, founder/CEO, Monopay
 
bg01.png
 

Fordele for brugere

Shop uden brug af betalingskort

Med Monopay er det slut med at taste kontakt-, leverings- og betalingsoplysninger, hver gang du handler online. Monopay husker dine oplysninger, så du slipper for at skulle taste en masse og finde dit betalingskort frem hver, gang du vil handle.


Tjek-ud og betal på kun 3 sekunder

Med Monopay kan du tjekke ud og betale på kun 3 sekunder fra enhver webshop, som tager imod Monopay. Så kan du shoppe, mens du venter på bussen, ligger i sofaen eller holder i kø på motorvejen. Det er lynhurtigt, nemt og sikkert


Optimeret til mobil
– og alt andet

Monopay er optimeret til små skærme og store fingre. Nu er det endelig blevet nemt at handle via mobilen! Men du kan også bruge din PC/Mac eller tablet. Det er
supernemt, og du skal hverken
hente apps eller installere noget
for at komme i gang.